Vasaloppets vintervecka 2023 – Du behövs

Klicka på länken här för att anmäla dig som funktionär.

Information från OIF

Nu lider året mot sitt slut och julhelgen stundar. Oxbergs IF har haft ännu ett verksamhetsår. Ska bli spännande att summera ihop inför årsmötet när vi gör vår verksamhetsberättelse, allt som gjorts under föreningens flagga.

Spårningen mellan Oxberg och Gopshus har påbörjats. Henrik Jonsson som bor i Olpersmyren har tagit på sig att sköta detta. 

Vår vaktmästare, Jan Larsson, fick annat jobb i somras och därför har de ideella insatserna utökas detta år. Tack alla som bidragit och fortsätter att bidra på olika sätt!

Just nu är städningen i bygården mest aktuell. Vi har flera som gjort insatser där i form av lite större städning. Vi uppmanar alla som använder Bygården, både gymmet och andra utrymmen att städa efter er. Plocka tillbaka redskap och torka av dom. Fyll på toapapper och handdukar när det tar slut. Fler finns i ett förråd mitt emot Axi-rummet. Dammsug om ni ser att det behövs och töm soporna. Det finns soptunnor på gaveln vid infarten.

Säg till om det är något du ser är trasig eller något annat du inte kan åtgärda själv. Sopa av trappan om det snöat. 

Vi hjälps åt att hålla det snyggt och trevligt.

God jul och gott nytt år!

Med vänliga hälsningar

Karin Eriksson, Ordförande Oxbergs If
070-3788050

Årets mettävling avgjord

På fredagskvällen genomfördes den årliga mettävlingen i Oxbergssjön i kyligt och blåsigt väder. 35 fiskare var ute efter det åtråvärda vandringspriset vara av 21 fick fisk. Segrade gjorde Tommy Ljudén med hela 716 gram fisk och fick därmed ta över vandringspriset från förra årets segrare Susanne Mårts.

Se hela resultatlista här

Kalender Oxberg
  • Inget på gång just nu
  • Inget på gång just nu
Kalender Oxberg
måntisonstorfrelörsön
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arkiv
Dela med dig
Dela |