Lekplatsen invigd

Efter regn kommer solsken. Så också i fredags då den nya lekplatsen kunde invigas i vackert höstväder. Ett 40-tal personer, flest barn, hade samlats och fick först höra Karin Eriksson berätta om arbetet kring lekplatsens tillkomst, innan Mats Rylander, Vasaloppet, tillsammans med alla barnen förrättade invigningen. Då de nya redskapen testats bjöds det på saft, fika, bullar, varm korv och glass. Leif L framförde föreningens tack till alla som deltagit i arbetet att förverkligat den nya anläggningen och överlämnade en blomsterbukett till projektets ledare och drivkraft Karin E. Glam och stoj, från Bygården, kunde höras lång efter det att skymningen fallit.

Även Mora tidning var på plats och skrev en artickel.

Gungorna invigs

Gungorna invigs

Invigningsbandet springs av

Invigningsbandet springs av

Höga hopp från kompisgungan

Höga hopp från kompisgungan

Kalender Oxberg
Kalender Oxberg
måntisonstorfrelörsön
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Arkiv
Dela med dig
Dela |